Τιμές Autogas


Στην Autogas - Akonidis θα βρείτε την καλύτερη σχέση Τιμής-Ποιότητας προϊόντος καθώς τόσο οι συσκευές όσο και τα επιμέρους εξαρτήματα υγραεριοκίνησης που χρησιμοποιούμε είναι 100% ιταλικής προέλευσης με πιστοποιητικά καταλληλότητας και διετή εγγύηση.


Χρήσιμη Συμβουλή:

θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η ομοιογένεια του προϊόντος είναι από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες για την εύρυθμη λειτουργία του συστήματος.  Για το λόγο αυτό σας συνιστούμε να  δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε συστήματα χαμηλού κόστους τα οποία όμως αποτελούνται από αμφίβολου ποιότητας και ανομοιογενή σε προέλευση υλικά (π.χ. σύστημα από Τουρκία κλπ).


Σε γενικές γραμμές το κόστος μετατροπής ενός αυτοκινήτου σε υγραεριοκίνητο ξεκινά από 790€ και κυμαίνεται ανάλογα με τον αριθμό των κυλίνδρων και την ιπποδύναμη του κινητήρα, καθώς και τον τύπο και το μέγεθος της δεξαμενής υγραερίου που θα τοποθετηθεί (στη θέση της ρεζέρβας ή στο χώρο αποσκευών).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 

Όλα τα εξαρτήματα των διαθέσιμων συστημάτων μετατροπής Autogas - Akonidis είναι δοκιμασμένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και εφοδιασμένα με πιστοποιητικά καταλληλότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2382 0 83500 

ή συμπληρώστε τη Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος  που υπάρχει του site και πατήστε Αποστολή για να σας στείλουμε την ολοκληρωμένη προσφορά μας.


Υπηρεσίες Autogas


2-ΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ : Τα συστήματα υγραεριοκίνησης της Autogas - Akonidis καλύπτονται από 2 - ετή εγγύηση ,όλα τα εξαρτήματα των συσκευών μετατροπής είναι δοκιμασμένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και εφοδιασμένα με πιστοποιητικά καταλληλότητας

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ :   Η Autogas - Akonidis σε συνεργασία με γνωστές ελληνικές τράπεζες έχει δημιουργήσει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αποπληρωμής από 6 – 36 μήνες.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ: Η Autogas - Akonidis παρέχει τη δυνατότητα αυτοκινήτου αντικατάστασης σε όσους το επιθυμούν, για το διάστημα που θα διαρκέσει η μετατροπή (συνήθως απαιτούνται από μία έως δύο ημέρες)

AFTER SALES ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Οι τεχνικοί της Autogas - Akonidis αναλαμβάνουν .Δωρεάν έλεγχο του συστήματος μετά από 1.500km από την τοποθέτηση του και τελική ρύθμιση των παραμέτρων βενζίνης-υγραερίου