.

Βελτιώσεις BMW & MINIH Εταιρία μας συνεργάζεται με τον γερμανικό βελτιωτικό οίκο, AC Schnitzer.

Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να βάλετε την δική σας 'σφραγίδα' στην BMW σας με τα αξεσουάρ του οίκου
AC Schnitzer.

Ξεχωριστά αξεσουάρ για κάθε μοντέλο της BMW, που αναδεικνύουν ακόμη περισσότερο την προσωπικότητα κάθε μοντέλου.

Για ακόμη περισσότερη άνεση. Για μια ακόμη πιο εντυπωσιακή παρουσία στο δρόμο.

Για να απολαμβάνετε την τελειότητα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Αυτή ακριβώς είναι η σημαντικότερη αξία που κάνει τον Schnitzer την πιο επιτυχημένη αγωνιστική ομάδα και την μεγαλύτερη εταιρία βελτιώσεων αυτοκινήτων BMW στον κόσμο. Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος εδράζει στο Αachen της Γερμανίας, όπου και επικεντρώνει την προσοχή του στην εξέλιξη και προώθηση των προϊόντων του παγκοσμίως.

Ο AC Schnitzer προσφέρει σήμερα ολοκληρωμένες προτάσεις αισθητικών και μηχανικών παρεμβάσεων για όλα τα μοντέλα της Βαυαρικής φίρμας. Ο Herbert Schnitzer χαρακτηριστικά λέει:
"Στην εξέλιξη των κινητήρων ΒΜW, ο κυριότερος στόχος μας πάντα ήταν να επιτύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη ιπποδύναμη χωρίς όμως να υπερφορτίζονται τα περιφερειακά εξαρτήματα του αυτοκινήτου και χωρίς να μειώνεται η μακροζωία του"

Οι δυνατοί κινητήρες συμπληρώνονται με -ειδικά εξελιγμένες για κάθε μοντέλο της BMW- εξατμίσεις, αναρτήσεις, αεροδυναμικά βοηθήματα, κομψές ζάντες και γενικά μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ που προσφέρουν ένα συνδυασμό φινέτσας, δύναμης, άνεσης και ασφάλειας ακόμη και στις πιο δύσκολες διαδρομές.