Φανοποιείο


..

Πρότυπο Κέντρο Φανοποιείας 


Ο Όμιλος Akonidis Cars πρωτοπόρος στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες του, λειτουργεί και ένα Πρότυπο Κέντρο Φανοποιείας.

Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και οι υπηρεσίες των άρτια καταρτισμένων και έμπειρων τεχνικών μας εγγυώνται κορυφαία ποιότητα στους τομείς φανοποιείας και βαφής αμαξωμάτων.

Όλες οι υπηρεσίες φανοποιείας και βαφής ακολουθούν τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές ώστε να εξασφαλίζεται:   

  • το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα με την τέλεια αποκατάσταση .

  • η ασφάλεια με την άριστη λειτουργία σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του αυτοκινήτου σας 

  • η αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου σας. 

Απευθυνθείτε στο Πρότυπο Κέντρα Φανοποιείας Autocolor - Akonidis και ζητήστε εκτίμηση για το κόστος αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, βρίσκεται δίπλα σας για να καλύψει κάθε ανάγκη σας.  
Αναλαμβάνουμε την αποκατάσταση της πιο απλής έως της πιο σύνθετης βλάβης του αμαξώματος του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιώντας πάντα γνήσια ανταλλακτικά και βέβαια με την εγγύηση Akonidis Cars. 


Το Πρότυπο Κέντρο Φανοποιείας Autocolor - Akonidis

Στεγάζεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους με εύκολη πρόσβαση και άνετο χώρο στάθμευσης. 
Οι άνετοι και φιλόξενοι χώροι υποδοχής και αναμονής και η ευγένεια του προσωπικού μας θα κάνουν ευχάριστη την παραμονή σας. Yπερσύγχρονος φούρνος βαφής αντιρρυπαντικής τεχνολογίας εγγυάται για το άριστο αποτέλεσμα.
Η βαφή των αυτοκινήτων είναι υπόθεση έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού.
Η βαφή και η προαιτοιμασία του αμαξώματος συνεργάζονται τέλεια ώστε να πετύχουμε την καλύτερη εφαρμογή στην συνολική εικόνα του αυτοκινήτου σας. Οι βαφές μας γίνονται ξεχωριστά, δηλαδή η βαφή του αυτοκινήτου γίνεται ξεχωριστά από τα ανταλλακτικά πριν μονταριστούν ώστε να βαφούν όλες οι κρυφές επιφάνειες και εσωτερικά και εξωτερικά. Καθώς επίσης και στις επιφάνειες που δεν φαίνονται μετά το μοντάρισμα.

Όλες οι επισκευές φανοποιείου και βαφής καλύπτονται με εγγύηση.